Over Sendy

Samen werken we aan jouw gezondheid

Weet je dat je iets aan je leefstijl moet doen? Maar weet je niet hoe? Ik heb zelf ervaren welk verschil voeding maakt voor je lichamelijke gezondheid, je geestelijke gezondheid en je algehele welzijn. Gezonde voeding heeft een enorme invloed op je leven. Dit gun ik jou ook. Je hoeft niet door het leven te gaan met vage of chronische klachten die schijnbaar niet op te lossen zijn. Door een gezonde leefstijl met beweging en met voeding die bij je past, ga ook jíj energieker door het leven.

Verandering heeft tijd nodig

Het is niet altijd makkelijk om je leefstijl te veranderen. Ik vergelijk het meestal maar met leren fietsen. Je wilt het leren, maar je moet eerst oefenen. Soms val je, maar daar leer je weer van. En als je nog even doorzet, dan kan je het opeens. En dan? Dan ligt de hele wereld voor je open, want je kunt overal heen. Je ontdekt nieuwe plekken om naartoe te gaan en nieuwe wegen om er te komen. Hou je niet van avonturen? Blijf dan bij je vertrouwde routes.

Zo werkt het ook met voeding. Er zijn zo ontzettend veel soorten groenten, fruit en vlees. Je zult eerst moeten oefenen met wat je goed bevalt. Probeer nieuwe producten, nieuwe combinaties en gebruik andere kruiden. Of blijf bij je vertrouwde gerechten en pas alleen wat kleine dingen aan. Je kunt alle kanten op. Ik begeleid je op deze reis, zodat je alle ondersteuning krijgt die je nodig hebt. Je moet het zelf doen, maar ik geef je advies en tips en denk met je mee zodat het allemaal een stuk makkelijker wordt. Zo bereik ook jij die gezonde leefstijl.

Hoe ik werk

Een aanpak die altijd afgestemd is op jou

Iedereen is verschillend. Hoe je reageert op bepaalde voeding werkt dus ook bij iedereen anders. En hoe je omgaat met de aanpassingen in je leefstijl is ook uniek voor jou. Daarom werk ik niet met standaard lijstjes en methodes. Ik kijk naar wat jouw klachten zijn en naar wat jij nodig hebt. Hierbij gaat het niet alleen om voeding. Gezondheid gaat om je lichamelijk en geestelijk welzijn. We kijken samen naar dit totaalplaatje, zodat jij het beste resultaat behaalt.

Diëten? Daar geloof ik niet in.

 

Gewoon een gezonde leefstijl die helemaal bij jou past.

Zo hou je het gemakkelijk vol.

Sendy 

Ik heb mijn praktijk voor orthomoleculair voedingsadvies aan huis, in Zwinderen (Drenthe). Een heerlijk dorp waar ik al jarenlang woon. Ik ben geboren in Aalden, ben getrouwd en heb vier zonen, één dochter en drie kleinkinderen.

Ik bekijk de dingen graag nuchter. Je wordt niet dik van één keer snacken. En je wordt niet fit van één dag in de sportschool. Het gaat om het totaalbeeld. Met mijn nuchtere kijk en mijn praktische instelling help ik jou op weg naar een gezond en energiek leven. We zijn tenslotte zo mooi gemaakt, laten we dan ook goed voor ons lichaam zorgen.

Ik heb zelf ervaren wat gezonde, natuurlijke voeding doet, want ik ben daardoor van verschillende lichamelijke klachten af gekomen. Daarom heb ik besloten om voedingsadviseur te worden. Ik heb de cursus voedingsadviseur en de opleiding voedings- en suppletieadviseur gedaan bij Ortho Health Foundation. En in december 2020 ben ik geslaagd voor de opleiding medische basiskennis. Ook volg ik zo nu en dan een  cursus om mij te specialiseren in een bepaald onderwerp. Zo heb ik onder andere de cursus Herstel na COVID-19 gevolgd bij de Natura Foundation. En ik heb een cursus supermarktcoach gevolgd om jou te leren wat de valkuilen in de supermarkt zijn en om goede keuzes te maken. Op deze manier blijf ik me steeds verder ontwikkelen én help ik jou verder vooruit.

“Sendy is zeer aan te bevelen. Dank zij haar behandeling heb ik nu aanmerkelijk minder klachten dan voorheen. Als je vragen hebt wanneer je door haar geholpen bent, neemt ze de tijd voor je. Ze is vriendelijk en correct in de omgang.”

Erika Dillema

Neem je gezondheid in eigen hand

Is het tijd om het roer om te gooien?

 

Neem dan contact met me op. Je mag me bellen, mailen of het onderstaande contactformulier invullen.

Telefoonnummer

06-30268010

E-mailadres

orthovoedingsadviseursendy@gmail.com

Essentieel voeding en leefstijl gebruikt je gegevens alleen om contact met je op te nemen