Consulten

Een verandering in je leefstijl doe je niet zomaar even. Daar is tijd voor nodig. Daarom ondersteun ik je bij het hele proces. Zo is het makkelijker om te wennen aan je nieuwe eetpatroon. 

Voedingsadvies: hoe werkt het? 

Ik begin je voedingsadvies altijd met een anamneseformulier. Dit is een lijst met vragen over je klachten. Je krijgt deze lijst per mail toegestuurd. Aan de hand van je antwoorden breng ik in kaart welke klachten je hebt en welke voedingsstoffen je tekortkomt.  Dit neem ik mee in je persoonlijke voedingsadvies.

De uitwerking van je antwoorden op de vragenlijst bespreken we in een consult dat ongeveer anderhalf uur duurt. Vervolgens krijg je van mij een plan voor je nieuwe leefstijl. Ik geef je advies en tips om de eerste stap te maken naar je gezonde eetpatroon. Je gaat hier thuis mee aan de slag om te ervaren hoe het allemaal werkt. Daarbij ontstaan vast weer vragen. Die mag je naar me mailen. Is het iets kleins? Dan beantwoord ik het gelijk. Toch een ingewikkelder vraag? Dit bespreken we uitgebreid in je volgende consult.

 

Mijn aanpak

We werken niet met weekmenu’s. Je krijgt dus geen strikte planning mee waar je je verplicht aan moet houden. Mijn ervaring is dat dat niet motiverend werkt. We gaan op zoek naar producten die bij je passen én die je graag eet. Je leert wat goed werkt en wat juist negatieve effecten heeft. Zo verschuif je gaandeweg naar een eetpatroon dat je prettig vindt en dus ook makkelijk volhoudt. Ik ondersteun je al die tijd met mijn advies.

“Wij zijn bij Sendy geweest voor advies en zijn heel goed geholpen. Ze dacht goed mee over de problemen. We zijn zeer tevreden over haar manier van werken.”

Alma Taekema

De mogelijkheid voor voedingsadvies

Pakket €225,-

 1. Anamnese door middel van een vragenlijst: € 50
 2. Consult van ± 1,5 uur om de uitslagen en adviezen te bespreken: €90
 3. Elk aanvullend consult van een half uur: € 30
 4. 15% korting op supplementen van Vitakruid
 5. Je mag al je vragen mailen

  Is het tijd om het roer om te gooien?

   

  Neem dan contact met me op. Je mag me bellen, mailen of het onderstaande contactformulier invullen.

  Telefoonnummer

  06-30268010

  E-mailadres

  orthovoedingsadviseursendy@gmail.com

  Essentieel voeding en leefstijl gebruikt je gegevens alleen om contact met je op te nemen